Jannices blogg

-En liten del av min värld

24:e december

Publicerad 2012-12-24 11:44:20 i

 
 
Tror inte att jag är här nå mer i dag!
Så en bild säger väl mer än tusen ord? ;)
 
 
 

Som ett litet barn

Publicerad 2012-12-21 23:21:00 i Allmänt,

Jag är så barnsligt förtjust i julen och julafton speciellt! Jag längtar som ett litet barn, trots att jag är så pass gammal att man knappt får några julklappar. Men det ÄR något mysigt och speciellt med julafton. Allt gott på julbordet . Allt julgodis. Allt mysigt julpynt. Att få umgås med sina nära och kära. Vilken annan högtid lägger man ner flera veckors förberedelse inför? Bygger upp förväntningar inför? Knappast valborg. ;)

Näe , julen är härlig! :)


Nu ska jag boka en dejt med John blunda!

Fantasin flödar...

Publicerad 2012-12-14 09:59:00 i Allmänt,


Max måste har världens bästa fantasi? ;)

Jag säger :Vad fin vovve du har! Vad heter den?
Max svarar: Hund
Jag frågar: Heter den hund?
Max: Jo

Samma sak med hans nalle.
Den heter Nallen. Och kissen heter.....

trummvirvel!

....

...
 
..
 
..
 
..
 
 
--


Kisse! ;)
 

Nu är det JUL

Publicerad 2012-12-05 22:44:22 i

I dag kära vänner...då åkte granen fram!
 
Jag har så länge jag kan minnas ALLTID älskat att klä granen. Finns liksom inget som ger mer julkänsla förutom jultomten himself. Max fick även han var med och pynta och det tyckte han var skoj. Så nu är det bara att invänta julafton. Vi är redo! ;)
 
 
 
 
 
Efter att granen äntligen stod grön o grann i stugan, styrde vi kosan mot hortlax för lite pepparkaksbak och lunch med Jessica o Nelly. Blev fin fina kakor som Maxen fick med sig hem.
 
 
 
Väl hemma blev det middag och sen ut i kylan för att göra av med lite överskottsenergi. Skottade lite här och lite där på gargerinfarten innan vi tog oss en tur på sparken. Små kyligt ute men så skön känsla när man väl får komma in i värmen igen. Härligt röda kinder på oss båda och sova gott lär vi båda göra.
 
Så i morgon blir det premiärbesök på tandvården för Max. Blir nog spännande. ;)
 
Direkt efter tandis drar vi till Max farmor & farfar en svängom för att hälsa på. Efter det svänger vi förbi Jessica, för dit är vi bjudna på lite kalasfika. För ny fyller även hon tant! ;P 
 
Så jag och Max har en trevlig dag även i morgon att se framemot. Det är ju inte alls dumt!
 
 
 
 
 
 
 

Gör om - Gör rätt ! ?

Publicerad 2012-12-04 22:45:00 i Allmänt,


Färgningen i mitt hår som jag gjorde förra veckan blev bra. Men inte som jag ville ha. Så i dag inköptes en ny rond som Mia var snäll och hjälpte mig med. Så nu är det inte lilaskimrande längre... hoppas jag. Den som lever får se.. :)

Ledig nu i dagarna två. Så då ska julgranen få flytta in och bli pimpad och julfin. Sen kanske vi hinner med ett pepparkaksbak och även fixa ett pepparkakshus? Har även några besök inbokade, så rastlösa lär vi väl knappast vara :)
 

Jag är så spark sugen så det är inte sant! Men har inte någon större lust när det är så nedrans kallt ute...kanske att vi tar en liten tur, en väldigt liten, i morgon.
 
 

Egoboost!

Publicerad 2012-12-01 20:07:31 i Allmänt,

Snacka om att vissa saker kan höja självförtroendet för en liten människa som mig ! ;)


Haft en riktigt bra dag i dag...är däremot helt färdig i både kroppen och knoppen. Så resten av kvällen spenderas nog i soffläge. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela