Jannices blogg

-En liten del av min värld

I Smyg

Publicerad 2013-02-28 07:45:49 i

Sitter just nu och försöker trycka min frukost så fort och ljudlöst jag bara kan. Max ska få äran att äta sin frukost på dagis idag. Så vill helst inte att han ser att jag äter. För då vill även han ha. :)

Veckan har gått i turbofart. Vet knapp vilken veckodag det är. Men skönt är det att man snart har några lediga dagar att se framemot. Sen att jag befinner mig i zoombieland har jag bara mig och mitt bågstyriga jag att skylla. VARFÖR har jag aldrig vett att gå och sova i tid?!?

Hela veckan har jag sagt..I dag blir det en TIDIG kväll..Haha. No way in hell att nån kväll har blivit tidig...men i dag ska jag på allvar göra ett fösök att iaf ligga till sängs senast kl. 21. :)

Öm

Publicerad 2013-02-22 09:28:04 i

Trots att solen inte riktigt ville kikafram i går hade vi en skön heldag ute. Först blev det en liten skotertur till jävre och åter hem. Väl hemma startades en eld för att grilla hambugare. Jag känner mig så öm och mör i hela kroppen så jag funderar om jag blivit mosad av en vält.Max i snögrottan vi gjorde förra veckan.
Hejhopp

Publicerad 2013-02-15 08:17:15 i

Så underbar morgon! Om man bortser från att jag känner mig halvt döende pga av att jag inte har vett att lägga mig och sova i tid.

I vanliga fall behöver jag sällan vakna till mitt alarm för Max kommer och väcker mig på morgon långt före det ringer. Men i dag var jag vaken före han så jag gick upp och dukade fram frukost. När jag står i köket kommer en halvt förstörd nyvaken Max. "Varför du vaken utan mig ?"

Älskade lila plutt..så van att med att han väcker oss. :)

Så strax ska vi bege oss till jobb och dagis. Det bästa med i dag är att han och jag har inte haft en enda gnabb så här långt på morgon. Vilket är otroligt! Brukar ofta vara nått. Fel pålägg på mackan. Fel byxor. Fel sockar eller nått annat fel man gör...eller att han inte lyssnar och gör något heltid annat än vad jag ber om. Så den här mogon har varit helt GRÄIJT! ;)

Sådana här mornar får en att inse hur jävla stolt man kan vara som förälder.
För någon annan kanske det är en skit sak. Men en sån här morgon gör verkligen min dag. :)

Feb. 13, 2013

Publicerad 2013-02-13 23:07:04 i

Skrev ett jätte jätte långt inlägg som redovisade dagens äventyr. Men att skriva från mobilen tycksa vara en konst. Allt försvann. Så då bjuder jag istället på en bild på någon som betyder ALLT för mig.
Älskade lilla Max. Det bästa vi har!Feb. 11, 2013

Publicerad 2013-02-11 18:24:43 i

Sitter på jobbet och har rast. Slösurfar lite och äter gotta.

Denna veckar är det både fettisdag i morgon samt alla♥dag på torsdag. Självklart jobbar jag kväll båda dagarna. Så i morgon får jag fira med en semla till lunch och torsdagen får jag och Max mysa på lite extra innan jag börjar jobba. Tyvärr sover pappan i huset inte hemma den kvällen. Så det där med chokladhjärtan och gulliigull från hans sida får jag nog fetglömma i år. ;)

Som plåster på såren kommer vi nog att ha en helt awesome helg med goda vänner istället. Det ser jag framemot, hemskt mycket. Synd bara att några inte hade möjlighet att joina oss. Men det blir väl fler gånger hoppas jag. :)

Tillbaka till verkligheten och jobba bort dom sista timmarna nu!

TGIF ...or not

Publicerad 2013-02-08 09:19:46 i

Åter fredag och det är back to work som gäller efter 2 dagars ledigt. Så nu ska man jobba 5 dagar innan man får lite lugn o ro igen. Så jag kan säga att i dag är min måndag. ;)

Prestations nivån på ledigheten har varit låg. Huset har fått smaka på såpa och trasan. Annars har vi mest njutit av vår ledighet. :)

Har äntligen fått låna hem sista boken med Mr Grey. Så här ska det läsas så fort tid och ork infinner sig samtidigt. :)Var ute på gården en stund i går. Solen lyste så fint bakom träden.
Vad är det med vädret?

Publicerad 2013-02-01 09:12:09 i

Har haft 6 lediga dagar att njuta av. Jobbade ett pass i måndags. Vi har hunnit vara till Malå för att mysa på i stugan och kört skoter. Tyvärr var det så kallt så det blev inte så mycket skoterkörning som jag hoppats på.

Sen har väl inte vädret visat sin bästa sida heller här hemma.. Men det är min vanliga "tur" som spökar på mina ledigdagar. Så några turer med både spark och bob har fått oss utanför dörren iallafall och denna snöskottning som aldrig vill ta slut. Hoppas det blir en brejk nu i nån dag... ;)

Ska strax i väg på jobbet och börja jobba mina 5 dagar innan jag har helg igen. Surt sa räven. Hade gärna haft ledig i dag och njutit av vad jag tror bli en väldigt fin dag. :)


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela