Jannices blogg

-En liten del av min värld

Julstök

Publicerad 2008-11-27 15:46:38 i Allmänt,

Nog förstår jag varför det kallas för julstök alltid. :P Hade städat jätte fint  i dag. Kan ju meddela att det ser ut som ett bombnedslag just nu..

Poppar jul musik o julpyntar o dricker påskmust..(!?!?!?) Var ner på ica tänkte köpa julmust på glasflaska.. Det enda jag hittade var påskmust. ;)  Men must som must, eller? Kan ju alltid blunda när jag dricker o låtsas att det är härlig julmust jag dricker ;P

Har insett att min tomtefamilj måste föröka sig på egen hand eller så måste jag nog inskaffa fler från någon affär. Antar att de blir det sist nämnda, o skulle det först nämnda hända skulle jag bli rädd o kasta allihopa i soporna. ;>

Har inte heller advents stakar eller stjärnor så det räcker till alla fönster. Men förvånad vart  jag ändå att dom räckte så pass långt som dom gjort. :)

Nu ska jag gå o leta fram mina juldukar som tycks ha försvunnit totalt, vet inte heller om jag sett till några sen vi flyttade :S ska bli roligt att se vart dom tagit vägen. 

Har svårt att få julstämning utan juldukar. Måste även byta gardiner, fast det blir inte av idag. Har aboslut inga julgardiner att sätta upp.  Får inhandlas i helgen när jag ska handla mer tomtar o annat jul krams. :)

Back to work...

Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela