Jannices blogg

-En liten del av min värld

Fix & Trix

Publicerad 2012-11-28 19:25:00 i

I går fick jag ett iil. Började med att Maxen fick sin taklampa utbytt, på helt egen begäran. ;) Så denna lilla raritet fick flytta in i hans rum. Jätte söt tycker jag. :)
 
 
Sen så flyttades möbler runt och endel hängdes upp på väggen. Lite bättre om plats blev det. Men det kan ju alltid bli ännu bättre. Frågan är dock bara HUR? Tur att google finns och ger lite inspiration när den tryter i min egen hjärna. :P
 
I dag flängde vi runt på backenområdet och fixade klart alla klappar till alla småttingar. Skönt att ha det bortgjort! Sen lyckade väl lite annat smått & gott följa med i kassarna hem. ;)
 
Hade även en klipptid bokad i dag. Grannen har öppnat sin salong här i byn. Så nu är det nära och bra att gå till frissan. Skönt att slippa fläng in till pitstan :) Här kommer resultatet....
 
 Oj vad glad man kan vara..! ;)  Blev iallfall jätte nöjd! :)
 
 
Fast jag kunde in sluta där...nu när jag har ny frisyr var jag bara tvungen att få mig en ny färg också. Helt ärligt så vet jag inte hur många fler blekningar mitt hår hade klarat av. Så nu blev det så här isället.... 
 
 
 
 
 
Nöjd - nöjdare - nöjdast!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inte som planerat...

Publicerad 2012-11-23 23:56:37 i Allmänt,

Fast lite ändå blev det så.
Planen var att kika förbi hos Sara en sväng i kväll. Men kände mg så trött o slö så jag gjorde mig en soffkväll istället och såg lite serier. Men där tog inte kvällen slut.Ett telefon samtal och vips så var man ute på promenad med Sara iallafall. :) Nu ska jag slå åt mina två blå så jag orkar med morgon dagen!

Intresseklubben antecknar!

Publicerad 2012-11-19 21:51:49 i Allmänt,

Är helt slut i både kropp och knopp! 6:e arbetsdagen på raken i morgon...även det ett långpass. Får se om jag tar mig ur sängen ens. Tur att jag inte börjar tok-tidigt iallafall. Då hinner jag och Max mysa lite i sängen med bompa innan frukosten. :)

Sen mina vänner är jag ledig en HEL dag innan det är åter jobb. För att sen vara ledig HELA helgen! Wiiho! ;)

Shop - Shop - Shoppaholic?

Publicerad 2012-11-17 09:55:06 i

Nu i dag har vi haft nästan som lilla julafton här hemma.

Var ner på ICA och hämtade en hel hög med paket som jag jag beställt från USA. Så nu har vi klart med julklappar till lille herrn i huset. Så jag tror till 99,9% att vi får en nöjd kille när tomten kommer i år. Lite billigare för oss, men samtidigt nått som vi VET att han tycker om. Max fick sig även ett par nya vinter skor också. Läst att kamik ska vara varma och sköna skor så när jag hittade dom för någon hundring billigare så slog jag självklart till. :)
 

Nu ångrar jag mig att jag inte beställde skor även till mig. Ska in och kika på sidan igen för att se om jag hittar mig ett par. För mina skoterskor har nog gjort sitt snart. 
 
 
 
Ser nu att jag glömde klippa bort lappen, skon syns knappt, ids dock inte ta ny bild...
Verkar vara en rejäl sko iallafall.

Kalorijägare kika hit!

Publicerad 2012-11-09 22:26:56 i

Vet något som får dina kilon att bara flyga sin kos...Väldigt enkelt att fås. Kostar oftast så lite som 0:- !!
På knappt 24 timmar hade jag tappat 2 av mina underbara kilon med hjälp av det som stavas m-a-g-s-j-u-k-a.
 
Huhu fiii fan säger jag bara. Men nu är det över och jag kan skippa saft och mariekex och äta lite mer matigt. Håller tummar och tår på att resten familjen kommer undan. So far so good. :)
 
Max kom nog undan så pass bra för att hans farfar var så schysst och hämtade bort honom fort från denna sjukhåla. Amen för det!
 
Så nu kan vi alla le och vara glada igen, och hoppas på att nästa utbrott sker någong gång om sisådär
100 år? :)
 
 
 
 
 

Ännu ett av alla i-lands problem?

Publicerad 2012-11-07 13:25:00 i

 
Det är ju tur att man har huvudet på skaft?
 
Sätter nyckeln i garagedörren och låser upp. Går tillbaka och sätter mig i bilen..inser när jag sitter där bakom ratten att jag faktiskt aldrig öppnade dörrarna. Bara ut igen då för att öppna!
 
 
Önskar i bland att man hade en knapp i bilen så man slapp detta eviga springande in o ut ur bilen. Kanske nått att önska i julklapp? ;)
 
 
Jag och Maxen har hunnit en hel massa saker i dag. Jag har tagit tag i berget med tvätt som stått och hånat mig i sovrummet alldeles för länge. Sen har vi även varit och hälsat på min mormor, gjort premiärbesök på rusta samt varit och köpt en hel bal med skitpapper.
 
Vi var åter inom hemmets fyra väggar före klockan ens var ett. Så strax ska vi mumsa i oss lite välförtjänt lunch. Sen har jag faktiskt absolut ingen aning vad vi ska hitta på... kanske bara njuta av en ledig dag utan några måsten? :)
 
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela